Club Paviljoen - TWOFVCE & FORTRESS

Deze informatie is niet meer actueel!
'Club Paviljoen' heeft als doel om de (Veurnse) adolescenten en twintigers kennis te laten maken met muzikaal Belgisch talent in het sfeervol historisch kader van het Spaans Paviljoen. Op deze manier krijgen aanstormende Belgische talenten een podium en krijgen adolescenten in Veurne ook dat extra tikkeltje beleving, in het kader van ons waardevol onroerend erfgoed. Op 20 december verwelkomt ...

Wanneer

  • vr 20 dec 19
    van 20.00 u. tot 22.00 u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Spaans Paviljoen
adres
Ooststraat 28630 Veurne

Contact

tel.
058 33 55 31
e-mail
infotoerisme@veurne.be
website
https://clubpaviljoen.weebly.com/

Info

'Club Paviljoen' heeft als doel om de (Veurnse) adolescenten en twintigers kennis te laten maken met muzikaal Belgisch talent in het sfeervol historisch kader van het Spaans Paviljoen. Op deze manier krijgen aanstormende Belgische talenten een podium en krijgen adolescenten in Veurne ook dat extra tikkeltje beleving, in het kader van ons waardevol onroerend erfgoed.

Op 20 december verwelkomt Club Paviljoen TWOFVCE & FORTRESS!

TWOFVCE is een semi-elektronisch kwartet bestaande uit 4 muzikanten uit Antwerpen en Waasmunster. Ze gebruiken veel elektronica en samenzang en switchen al wel eens van instrument. Meestal is het J. op gitaar, Mo & Julian op keys en John op drums. Maar meestal is niet altijd en altijd is maar altijd.?

Het Belgisch-Nederlandse synthpop trio Fortress maakt donkere, sfeervolle elektronica die gedragen wordt door de dromerige stem van Hanne Torfs. Ze ontwikkelden een alternatieve en broeierige sound, live ondersteund door opzwepende drums. Verleidelijk en dansbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be