SCENARIOS OF DESIRE II

Deze informatie is niet meer actueel!
Een duo- én groepstentoonstelling als tegengewicht voor de vluchtigheid van op het internet voorbijflitsende foto's, een tentoonstelling met kunstwerken vol van energie en leven. Kunstwerken die zich voortbewegen en ontwikkelen aan verschillende snelheden, die erop staan om de wereld aan te raken en er op hun beurt door geraakt te worden. Met naast werken van Koen Delaere en Bas van den Hurk, ...

Wanneer

  • zo 30 jun 19
    -
    zo 15 sep 19

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Emergent
adres
Grote Markt 268630 Veurne

Contact

tel.
058 31 15 19
e-mail
galerie@emergent.be
website
http://www.emergent.be/nl/

Info

Een duo- én groepstentoonstelling als tegengewicht voor de vluchtigheid van op het internet voorbijflitsende foto's, een tentoonstelling met kunstwerken vol van energie en leven. Kunstwerken die zich voortbewegen en ontwikkelen aan verschillende snelheden, die erop staan om de wereld aan te raken en er op hun beurt door geraakt te worden.

Met naast werken van Koen Delaere en Bas van den Hurk, ook creaties van Matthew Allen, Thomas Bakker, Matea Bakula, Raymond Barion, Marieke Berghuis, Julie Cockburn, Catharina Dhaen, Piet Dieleman, Jeroen Doorenweerd, Aleana Egan, Fergus Feehily, Tatjana Gerhard, Sanne Jansen, Tyrell Kuipers, Antonietta Peeters, Fawn Rogers, John Stezaker, Jolijn Van Den Heuvel, Jochem Van Laarhoven en Dan Van Severen.
Curators: Roxane Baeyens, Koen Delaere en Bas van den Hurk.

De vernissage vindt plaats zondag 30/06 van 15 tot 19 uur. De tentoonstelling loopt af zondag 15 september met een finissage van 14 tot 18 uur.

Rondleiding door de curators op zondag 1 september van 15u30 tot 17u.

Openingsuren: van 14 tot 18 uur op vrijdag, zaterdag en zondag in juli en augustus en zaterdag en zondag in september.

Bron: UiTinVlaanderen.be