ROMMELMARKT VOORSTAD

Deze informatie is niet meer actueel!
Op de dag voor de boeteprocessie heeft de jaarlijkse rommelmarkt plaats in de verkeersvrije Ieperse Steenweg. NIEUWE GOEDEREN worden er NIET verkocht. Standhouders kunnen uitgesloten worden als ze dit niet respecteren. Drank- en eetstands zijn enkel toegelaten mits schriftelijke toelating van de organisatie. Er is animatie voorzien. Aan de bar is er vanaf 7u koffie en koeken, vanaf 10u bbq ...

Wanneer

  • za 27 jul 19
    van 06.00 u. tot 17.00 u.

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €)

Waar

naam
Ieperse Steenweg
adres
Ieperse Steenweg8630 Veurne

Contact

tel.
058.313640

Info

Op de dag voor de boeteprocessie heeft de jaarlijkse rommelmarkt plaats in de verkeersvrije Ieperse Steenweg. NIEUWE GOEDEREN worden er NIET verkocht. Standhouders kunnen uitgesloten worden als ze dit niet respecteren. Drank- en eetstands zijn enkel toegelaten mits schriftelijke toelating van de organisatie. Er is animatie voorzien. Aan de bar is er vanaf 7u koffie en koeken, vanaf 10u bbq worst!

Op de dag voor de boeteprocessie heeft de jaarlijkse rommelmarkt plaats in de verkeersvrije Ieperse Steenweg. NIEUWE GOEDEREN worden er NIET verkocht. Standhouders kunnen uitgesloten worden als ze dit niet respecteren. Drank- en eetstands zijn enkel toegelaten mits schriftelijke toelating van de organisatie. Er is animatie voorzien. Aan de bar is er vanaf 7u koffie en koffiekoeken, vanaf 10u kan ieder genieten van braadworst met een broodje! Naast de gewone drankjes kan je dit jaar ook genieten van Prior 8° en Tripel 8°. Deze bar bevindt zich in het midden van de rommelmarkt en is een plaats waar (oude) bekenden elkaar treffen! Toiletten zijn voorzien. Standhouders mogen hun wagen bij de stand houden. Per 4 m betalen ze 4 €, inschrijven mogelijk tot alle stands zijn ingenomen. Plaatsreservatie is pas definitief na de betaling. De inrichter is vrij om de standhouder een andere plaats te geven dan de gevraagde plaats. Bewoners kunnen voor hun deur een plaats reserveren mist inschrijving tegen 15 juli 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Organisatie

naam
VZW 'de Voorstad'

Verwante activiteiten

Alle activiteiten